Seilasen over Stillehavet

Vi er på vei over det store Stillehavet. Etter nesten en måned på uforglemmelige Galapagos, setter vi torsdag 18. april seil for Marquesene i Fransk Polynesia.

Her kan du følge oss direkte:

Atlanterhavet høsten 2017, brukte vi 19 dager. Vi trodde vi skulle bruke ca. 15, men vinden var ikke med oss. Nå beregner vi tiden konservativt, og sier mellom 20 og 25 dager. Det skulle bety at vi er framme på Fatu Hiva i midten av mai.

Sist gang vi krysset storhavet, var vi sju ombord. I tillegg til oss fem var vi så heldige å få med oss Karl Johan Kalvø og Jim Børre Andreassen, to dyktige seilere og flotte folk å ha ombord. Denne gangen skal vi seile alene. Å være på sjøen i nesten en måned bare oss, blir en ny erfaring. Det lengste vi har seilt alene til nå er 6 dager. Vi har bunkret opp med snop og filmer, fått noen nye bøker og lastet ned endel podcaster. Og så har vi lovet å være rause med hverandre. Når vi kommer over skal vi fortelle hvordan det har gått.